برپایی نمایشگاه صنایع دستی در مرکز فرهنگی و گردشگری شهریار در ایام نوروز
شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: همزمان با ایام نوروز مجموعه نمایشگاهی سوغاتسرا، صنایع دستی و گردشگری در مرکز فرهنگی و گردشگری شهریار در حال برگزاری است.
به گزارش تبریز فوری ، موسی زارعی با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف امکان عرضه توانمندی های هنرمندان و معرفی بیشتر صنایع دستی و گردشی استان و نیز سوغات آذربایجان به ویژه شهر تبریز در راستای استقبال از مسافران نوروزی و نیز ارائه محصولات فرهنگی به گردشگران و میهمانان نوروزی، توسط شهرداری منطقه ۱۰ نمایشگاه صنایع دستی، هنری و سوغات در مرکز فرهنگی و گردشگری تبریز فوری مقبره الشعرا بر پا شده است.
وی افزود: در این نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی، صنایع چوبی و... هنرمندان و بانوان کارآفرین به معرض نمایش و فروش گذاشته شده است و با استقبال شهروندان و مسافران نوروزی همراه شده است.
شهردار منطقه ۱۰ یادآور شد: این نمایشگاه تا سیزدهم فروردین در محل مجموعه تاریخی و گردشگری مقبره الشعرا دایر است و علاقهمندان میتوانند از ساعت ۱۰ تا ۱۸ از این نمایشگاه بازدید کنند.



