شهردار منطقه۹ عنوان کرد:
انسداد بلوار شهدای غواص از سوی شرکت آب و فاضلاب استان صورت گرفته است
شهردار منطقه ۹ گفت: مسدودی باند شمالی بلوار شهدای غواص بعلت عملیات حفاری، لوله گذاری و اتصال شبکه فاضلاب شهری خاوران به شبکه سراسری فاضلاب شهری تبریز از سوی شرکت آب و فاضلاب استان صورت گرفته و شهرداری این منطقه همکاری لازم را در خصوص اجرای این پروژه معمول داشته است.
به گزارش تبریز برخط ، بدری حامد با اشاره به آغاز عملیات اتصال شبکه فاضلاب شهری خاوران به شبکه سراسری فاضلاب شهری تبریز، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان متولی و مجری این پروژه بوده و این شرکت پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان ترافیک، پلیس راهور شهرستان تبریز و سایر نهادهای ذیربط اقدام به مسدودی مسیر و اجرای این عملیات کرده است.
بدری حامد افزود: شهرداری منطقه۹ در راستای انجام رسالت خود در مسیر عمران، آبادانی و ایجاد زیرساخت های شهری در خاوران و پاسخ مثبت به درخواست های شهروندان با شرکت های خدمات رسان همکاری داشته و در این راستا اقدام به نصب بموقع بنرهای اطلاع رسانی کرده است.
شهردار منطقه از شهروندان فهیم تبریزی خواست با صعه صدر و مدیریت زمان، از مسیرهای جایگزین جهت دسترسی به این شهرک استفاده کنند.



