کد خبر:166671610
پ
166671610

فاز ۲ پارک باغشمال آماده کاشت فضای سبز می‌شود

روند پیشرفت عملیات‌های عمرانی پروژه‌های در دست احداث شهرداری منطقه ۳، توسط شهردار منطقه مورد بازدید قرار گرفت.

  • 166671610/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، شهردار منطقه ۳ به همراه معاونان و تنی چند از مدیران، در بازدید از روند پیشرفت عملیات‌های عمرانی و پروژه‌های در دست احداث شهرداری منطقه، گفت: سعی داریم چند پروژه بزرگ در سطح حوزه منطقه را برای افتتاح در ایام الله دهه فجر آماده کنیم.

شهردار منطقه، در بازدید از پارک کوثر در ضلع جنوبی بلوار دفاع، خیابان جوان و پارک جنگلی یادگار امام در ضلع جنوبی اتوبان شهید کسائی، پارک جنگلی مارالان در ضلع شمالی اتوبان شهید کسائی، فاز ۲ پارک باغشمال و عملیات بازسازی کانال سرپوشیده هدایت آبهای سطحی «ایلی سو» مقابل ساختمان مرکزی شهرداری تبریز در بلوار آزادی، ضمن ارائه نکته نظرات خود، اظهار داشت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم با تسریع روند احداث، پروژه‌ها را برای افتتاح و بهره‌برداری در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آماده بهره‌برداری کنیم.

علی قاسمی، ضمن تقدیر از تلاش معاونت‌ها و مدیران افزود: با حل مشکلات و تزریق به موقع منابع مالی به پروژه‌ها و عمل به وظایف محوله از سوی معاونت‌ها و مدیران و همچنین رفع معارض‌ها توسط واحد املاک منطقه، پروژه‌ها در زمان تعیین شده مورد بهره‌برداری خواهد شد.

ال جی