کد خبر:165941254
پ
165941254

شهردار منطقه ۴ تبریز خبر داد:

برگزاری ۵۲۰ برنامه اجتماعی و فرهنگی با مشارکت گسترده اهالی منطقه ۴

شهردار منطقه ۴ تبریز از برگزاری ۵۲۰ کلاس آموزشی طی هشت ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت ۹۱ هزار و ۸۱۳ نفر از دو هزار و ۴۸۸ برنامه اجرا شده، بازدید کرده‌اند.

  • 165941254/gallery/original.jpg
  • 165941254/gallery/original.jpg
  • 165941254/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ،  مسعود علیلو با اشاره به اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، برای پویایی و نشاط اجتماعی موثر است و با تزریق امید در جامعه، تامین سلامت روحی شهروندان را به دنبال دارد، افزود: همچنین در راستای فراهم کردن بسترهای لازم برای توانمندسازی اهالی با استفاده از کارگاه‌های آموزشی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی و ارتقای سطح فرهنگ شهروندی را دنبال می‌کنیم.

شهردار منطقه ۴ با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه طی هشت ماه سال جاری در راستای رویکرد اجتماعی مدیریت شهری،  اظهار کرد: در این مدت ۵۲۰ کلاس آموزشی در زمینه‌های هنری، آموزشی، اجتماعی و سلامت، برنامه‌های تجمعی و مراجعان کتابخانه‌ها برگزار شده که در مجموع ۲۹ هزار و ۸۶۱ نفر مخاطب این کلاس‌ها بوده‌اند.

وی، تعداد برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی اجرا شده طی هشت ماه سال جاری را ۱۲۳۰ برنامه اعلام کرد و افزود: طی این مدت، ۳۹۵ برنامه تجمعی و ۸۳۵ برنامه در قالب دوره‌های اجتماعی و سلامت برگزار شده است.

علیلو با بیان اینکه پنج مرکز فرهنگی و اجتماعی در حوزه منطقه ۴ فعال است، ادامه داد: سیمای فرهنگ از جمله برنامه‌های امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۴ تبریز در فضای مجازی است که در قالب دوره‌های اجتماعی و سلامت و همچنین برنامه‌های تجمعی، طی هشت ماه سال جاری ۶۱ هزار و ۹۵۲ نفر مخاطب داشته است.  

وی، برنامه‌های ارائه شده در سیمای فرهنگ طی این مدت را یک‌ هزار و ۵۷۲ برنامه اعلام کرد و گفت: بر این اساس ۱۲۱۳ برنامه در قالب برنامه‌های تجمعی و ۳۵۹ برنامه در قالب دوره‌های اجتماعی و سلامت برگزار شده است.

ال جی