کد خبر:165417082
پ
165417082

در شب‌های قدر انجام می‌شود؛

غربالگری رایگان شهروندان توسط شهرداری تبریز در محوطه مصلی اعظم امام خمینی (ره)

اداره کل سلامت شهرداری بر اساس دستور شهردار تبریز و همزمان با شب‌های قدر از ساعت ۱۰ شب الی ۱ بامداد در محوطه مصلی اعظم امام خمینی (ره) به صورت رایگان طرح غربالگری قند خون و فشار خون را اجرا می نماید.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز از اول ماه مبارک رمضان طرح ویزیت و غربالگری رایگان سلامت را در سطح شهر اجرا می‌کند که طرح اتوبوس سلامت نیز در این راستا بوده و هست.

این گزارش می افزاید : در این راستا و تاکنون این طرح در ۴۰ مسجد در نقاط مختلف شهر به ویژه در مناطق کم‌برخوردار اجرا شده و آمار شرکت‌کنندگان در این طرح در روز ۳۰ام فروردین به حدود ۵۰۰ نفر رسیده است.

شایان ذکر است ، علاوه بر اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت؛ شهروندان گرامی می‌توانند در شب‌های قدر با حضور در محوطه مصلی اعظم امام خمینی (ره) در طرح رایگان غربالگری فشار خون و قند خون که از ساعت ۱۰ شب الی ۱ بامداد دایر خواهد بود، شرکت کنند.

ال جی