کد خبر:165142588
پ
165142588

شهردار تبریز مطرح کرد:

الزام مناطق برای تخصیص اعتبار ویژه در حوزه اتوبوسرانی

شهردار تبریز گفت: همه مناطق شهرداری را مجاب به اختصاص محلی برای پرداخت اعتبار در حوزه اتوبوسرانی کرده‌ایم.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، عباس رنجبر در جلسه امروز شورای شهر تبریز با بیان اینکه شهرداری اگر پول داشته باشد در حساب نگه‌نخواهد داشت، اظهار کرد: اگر ۱۰ میلیارد داشتیم، قرارداد خرید سه دستگاه اتوبوس لغو نمی‌شد.

وی افزود: ۸۲/۵ میلیارد از محل اوراق مشارکت داریم و در این راستا با ایران‌خودرو دیزل در حال مذاکره هستیم که می‌توانیم با این رقم یا ۱۶ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم و یا به عنوان پیش‌پرداخت برای عقد قرارداد خرید ۵۰ دستگاه هزینه کنیم.

رنجبر در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: سامانه ماشین‌آلات را داریم که حق بیمه آنها در آن ثبت شده است به طوری که بیمه‌های ماشین‌آلات مختلف هستند و به صورت یکجا نیستند.

شهردار تبریز ادامه داد: اشخاص حقوقی نمی‌توانند کارگزاری بیمه دریافت کنند و رویکرد دولت در این حوزه، اشتغال‌زایی است.

وی اظهار کرد: از ۱۲۰ میلیارد جریمه راهنمایی و رانندگی، فقط ۳۰۰ میلیون به شهرداری پرداخت شده است.

رنجبر خاطرنشان کرد: در جلسه اتاق بازرگانی نیز در بحث اختصاص سهم گاز طبیعی برای نیروگاه‌ها، اولین مرکزی که سهم آن را تقلیل دادند، تبریز بود.

ال جی