کد خبر:165087478
پ
165087478

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز خبر داد:

دریافت خدمات رایگان سنجش فشارخون و دیابت و مشاوره تغذیه

مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز از ارائه خدمات رایگان سنجش فشار خون، دیابت و مشاوره تغذیه در کلینیک امام‌رضا(ع) خبر داد.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، محمد حسین حسن زاده در آستانه هفته جهانی دیابت اظهار داشت: افزایش آگاهی مردم در رابطه با علل و عوارض و پیشگیری و درمان دیابت یکی از علل عمده نامگذاری این مناسبت است . وی افزود: متاسفانه بیش از چهارصد میلیون نفر در دنیا دچار بیماری دیابت هستند و معمولا یک نفر از هر دو نفر از بیماری خود آگاه نیست. مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تصریح کرد: اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز به عنوان یکی از شرکای سلامت در جامعه با عقد قرار داد با انجمن دیابت استان و همچنین شرکت نوونوردیسک پارس هشتمین اتوبوس دیابت و چاقی کشور را راه اندازی کردکه هدف از آن شناسایی افراد دیابتیک بود؛ ولی متاسفانه بدلیل بیماری کرونا فعلا فعالیت اتوبوس‌ها در سراسر کشور متوقف شده است . وی اضافه کرد: همشهریان محترم مبتلا به دیابت می‌توانند با مراجعه به خانه‌های سلامت و فرهنگسراهای تحت نظر اداره سلامت شهرداری نامه معرفی دریافت کرده و از خدمات رایگان بهره‌مند شوند. حسن‌زاده در خصوص کنترل دیابت نیز گفت: کنترل دیابت نیاز به رعایت نکات و اجرای تغییراتی در سطح زندگی است و با کنترل آن می‌توان به زندگی عادی ادامه داد. وی با اشاره به تغییر در دنیای دیابت اعلام کرد: امروزه همه می‌دانند که بیماری  دیابت  متنوع بوده و با این رویکرد نیاز به درمان این بیماری‌ها نیز متفاوت است ولی خوشبختانه سرنگ‌های بزرگ جایشان را به قلم‌های انسولین و پمپ انسولین داده‌اند و  این نوع‌آوری درمان را برای بیماری دیابت به ارمغان آورده و رویای صد ساله را تحقق بخشید. مدیرکل سلامت شهرداری یادآور شد: رویای ما برای یک آینده بهتر از این آینده‌ای است که دیگر نگرانی وجود نداشته و بدون هیچ مشکلی بیماران دیابتی به یک زندگی عادی ادامه دهند.

لازم به ذکر است اداره کل سلامت در راستای رسالت خود و به مناسبت هفته دیابت خدمات رایگان اندازه گیری فشار خون،  دیابت و مشاوره تغذیه در فرهنگسراها وخانه های سلامت شهرداری ارائه می نماید.

ال جی