شهردار تبریز :
مرحوم حاج بیوک آسایش، خادم اباعبداللهالحسین (ع) و ایثارگری انقلابی بود
شهردار تبریز گفت: ابوالشهید مرحوم حاج بیوک آسایش جزو خادمین صدیق دربار اباعبداللهالحسین بود که منش و رفتار او در طول زندگی تأثیر بسزایی در جامعه داشت.
به گزارش تبریز فوری ، عباس رنجبر پیش از ظهر امروز در حاشیه مراسم تشییع جنازه ابوالشهید مرحوم حاج بیوک آسایش اظهار کرد: افرادی مثل حاج بیوک آسایش دارای ابعاد وجودی چندگانه هستند که در یک بعد نمی توان آنها را تعریف کرد.
وی افزود: آن مرحوم از یک طرف رزمنده و سلحشور و زحمتکش برای مردم بود و از طرف دیگر عزیزترین فرد زندگی خود را فدای برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و استحکام این نظام کردهن است.
شهردار تبریز تصریح کرد: از طرفی دیگر وی جزو خادمین صدیق دربار اباعبداللهالحسین هستند که اگر از این بعد هم نگاه کنیم اینگونه افراد در جامعه تأثیر بسزایی دارند.
وی اضافه کرد: حضور پرشعور مردم ولایتمدار و انقلابی در مراسم تشییع این بزرگوار، نشانگر تأثیر وی بر قلوب مردم و ارتباطی است که با مردم دارد.
رنجبر تأکید کرد: به عنوان خادمین مردم بر خود وظیفه میدانیم که در کنار مردم باشیم و نشان دهیم که وظیفه ما حفظ این ارزشها و تقویت آنها است


