کد خبر:165831430
پ
165831430

دیدار مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه با خانواده شهید والامقام «ابراهیم فیضی صرافی»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه با حضور در منزل خانواده شهید ابراهیم فیضی صرافی از شهدای شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه، با مادر این شهید بزرگوار دیدار کرد.

  • 165831430/gallery/original.jpg
  • 165831430/gallery/original.jpg
  • 165831430/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، ایوب اسماعیلی در این دیدار که به همراهی جمعی از مدیران شرکت انجام یافت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید فیضی صرافی، گفت: فداکاری‌های شهدا و خانواده‌های ایشان، عامل مهمی در استحکام نظام و ادامه راه انقلاب است.

اسماعیلی، شهدا را الگو و چراغ راه دانست و افزود: امنیت و آسایش امروز ما، مرهون خون پاک شهیدان است.

وی ادامه داد: تداوم راه شهدا وظیفه ما و سربلندی ایران اسلامی در گرو آن است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در این دیدار با آرزوی سلامتی و طول عمر برای مادر این شهید بزرگوار بیان کرد: کاری که مادران شهدا در تربیت فرزندان برومند خود انجام داده‌اند، به حق کمتر از اجر شهدا نیست.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: تکریم خانواده‌های شهدا و رسیدگی به خواسته‌های آنان، وظیفه ما است و از خانواده‌های معظم شهدا تقاضا داریم کارکنان اتوبوسرانی تبریز را از دعای خیر خود محروم نکنند.

شهید ابراهیم فیضی صرافی از همکاران شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه بود که در دی سال ۱۳۶۶ در منطقه عملیاتی ماووت به فیض شهادت نائل شد.

ال جی