کد خبر:164977984
پ
164977984

توزیع ۳ هزار ۵۰۰ تن آسفالت در پنج ماه اول سال جاری

معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه ۷ تبریز از توزیع سه هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در پنج ماهه اول سال‌جاری و بر اساس اولویت‌های ابلاغی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز و خود منطقه ۷ خبر داد.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، ناصر خیردوست اظهار کرد: آسفالت‌ریزی در دو بخش لکه‌گیری و اساسی صورت می‌گیرد که اولویت‌بندی بخش اساسی آن بر اساس ابلاغ معاونت فنی و عمرانی شهرداری صورت می‌گیرد و در بخش لکه‌گیری که جزو وظایف مناطق است، بر اساس وضعیت منطقه و منابع موجود و گزارش تیم‌های کارشناسی انجام می گیرد.

وی با اشاره به دو کانال اصلی حوزه منطقه ۷ افزود: دو کانال اصلی رواسان و کرجان را در دست اقدام داریم که عمده عملیات آن تمام شده و در حال تکمیل نواقصات هستیم.

معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه ۷ گفت: در کانال کرجان بالغ بر ۳۰۰ متر کانالیزه نشده است و در محدوده آخمقیه، پل جهاد یک سری مشکلاتی داشت که اطراف آن کف‌سازی و مقاوم‌سازی شده و در ادامه آن نیز کانال کرجان تکمیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: در موازات این مسیر، کانال رواسان از محدوده شهرک اندیشه تا انتهای فاز ۲ و پایین دست اتوبان تبریز - سهند، تقریبا ۵۰۰ متر از کانال اجرا نشده است. برنامه مطالعات اجرایی این کانال با ۱۲ میلیارد تومان هزینه آغاز شده است که به کانال موجود در داخل مجموعه تراکتورسازی می‌ریزد.

خیردوست با اشاره به فضای سبز در دست احداث منطقه ۷ اعلام کرد: از ابتدای سال‌جاری فاز دوم پارک اندیشه در حد فاصل میدان رواسان تا میدان اصلی اندیشه در دست اقدام است که بالغ بر ۱۱۰ هزار متر مربع  عملیات خاکی در طی یک ماه اخیر انجام شده و شبکه‌گذاری آب خام و تأمین روشنایی آن در حال انجام است که برابر برآوردهایی که انجام شده است، تقریبا ۷۰ درصد این مجموعه برابر با ۸۰ هزار متر مربع را تا پایان سال تقدیم شهروندان جنوب‌غرب تبریز می‌کنیم.

وی افزود: عمده قسمت این پارک در شیب واقع شده و ۶۰ درصد مساحت پارک تراس‌بندی و جنگل‌کاری خواهد شد و مابقی به عنوان فضاهای مسطح است و می‌توانیم کاربری‌هایی را به عنوان پارک ایجاد کنیم که به شهروندان ارائه خدمت کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار منطقه ۷ پروژه باغات لاله را آماده افتتاح دانست و عنوان کرد: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۰ و ابلاغ بودجه امسال، توانستیم ۳۵ هزار متر مربع از باغات لاله را به‌صورت کاشت، جدول‌کشی، کف‌سازی و ایجاد مسیر، جابجایی تاسیسات و ... انجام دهیم که این پروژه در عرض دو ماه و نیم تکمیل شده و در آینده نزدیک تحویل شهروندان می شود.

وی افزود: در مجموع مساحتی که در آن محدوده فضای سبز موجود و الحاقی وجود داشت، بالغ بر ۶۰ هزار متر مربع فضای سبز را تقدیم شهروندان کردیم.

خیردوست اظهار کرد: بافت طبیعی فضای سبز را تغییر نداده و پارک ایجاد نمی کنیم؛ بلکه باغات آنجا ساماندهی می شود. همچنین اراضی متروکه‌ای که در آنجا وجود داشت، تملک شده و پس از ساماندهی به مساحت این باغات اضافه شد.

ال جی