کد خبر:165964618
پ
165964618

شهردار تبریز:

ایجاد مجتمع رسانه‌ای، حمایت از رسانه‌ها است

شهردار تبریز ایجاد مجتمع رسانه‌ای را حمایت از رسانه‌ها دانست و گفت: رسانه‌ها به عنوان قشر فرهنگی و اثرگذار جامعه نیاز به حمایت دارند.

  • 165964618/gallery/original.jpg
  • 165964618/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، یعقوب هوشیار امروز در قالب نهمین قرار خدمت از دور دوم قرارهای خدمت شهرداری تبریز در منطقه ۲، اظهار کرد: تغییر کاربری مجتمع فرهنگی رجایی شهر به فضای سبز که در دور نخست قرار خدمت مصوب شده بود، جهت ایجاد مجتمع رسانه ای در ماده ۵ مطرح می‌شود. وی با اشاره به فقدان مجتمع رسانه‌ای در تبریز، افزود: در تمام کلانشهرها مجتمع رسانه‌ای وجود دارد و با مصوبه شورا فقط ۳۰ درصد از رسانه اجاره گرفته می شود که این کار موجب حمایت از رسانه‌ها است. شهردار تبریز با بیان اینکه رسانه‌ها قشر اثرگذار و فرهنگی جامعه هستند، عنوان کرد: گرداننده این مجتمع ها سازمان های فرهنگی و اجتماعی است. در تهران نزدیک به ۴۰ رسانه در این مجتمع‌ها مستقر هستند اما در تبریز چنین مجموعه‌ای وجود ندارد.

ال جی

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'snmp.so' (tried: /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so (libnetsnmp.so.45: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so (/opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: