کد خبر:165438400
پ
165438400

سرپرست سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز خبر داد:

افتتاح سه بازارچه محلی تا پایان سه ماهه اول سال جاری

سرپرست سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز از افتتاح سه بازارچه محلی در سطح مناطق مختلف شهر تا پایان سه ماهه اول سال جاری خبر داد.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، سعید مطلبی امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: بازارچه ستارخان در اتوبان پاسداران، بازارچه مرزداران روبروی مسجد المهدی و بازارچه شهرک اندیشه، بازارچه های محلی هستند که با بودجه و امکانات سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز در دست احداث هستند.

وی افزود:  سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز پنج بازارچه فعال دارد که بازارچه میلاد، شهید صمدی، شهید یاغچیان، بیلانکوه، بازارچه ماهی و آبزیان در طول سال به ارائه خدمات می‌پردازند.

وی ادامه داد: تنها بازارچه تعطیل سازمان میادین، بازارچه شقایق  است که در نظر داریم برای مشارکت به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار کنیم.

سرپرست سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز تصریح کرد: شهرداری منطقه ۱ تبریز سه مکان برای احداث بازارچه تعیین کرده است که مراحل طراحی و مناقصه آن در دست اجرا است.

وی یادآور شد: شهرداری منطقه ۲ تبریز نیز مکان‌یابی احداث یک بازارچه محلی را انجام داده است.

ال جی