کد خبر:165134008
پ
165134008

استمرار نصب تابلوی شناسایی در معابر شهرداری منطقه ۲ تبریز

عملیات نصب تابلو شناسایی برای مکان یابی صحیح شهروندان در معابر سطح حوزه شهرداری منطقه دو تبریز، همچنان به طور مستمر در حال اجراست.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، رامین سعیدی رئیس اداره حمل و نقل و ترافیک معاونت فنی عمرانی منطقه گفت: به منظور شناسائی و جهت یابی صحیح شهروندان برای دستیابی به مقصد مورد نظر، عملیات نصب ۵۰ تابلو شناسائی معابر در سطح حوزه منطقه دو به انجام رسیده و این فعالیت با نصب ۲۰ تابلو دیگر همچنان استمرار دارد.

سعیدی افزود: در همین راستا چندین تابلو در معابر سطح حوزه منجمله در کوی شهید یاغچیان و گلستان ائل گلی و در مقابل مرکز سلامت شهرداری، نصب شده است.

وی همچنین اظهار داشت: ادامه فعالیت برای نصب تابلو معابر، در مسیر ۲۴ متری شهرک زعفرانیه، کوی شهید نانوایی و امین، شقایق و پارسا و... هم اجرایی شده و عملیات نصب چند تابلوی دیگر در کوی پناهی آبرسان و شهید آشتاب کمربندی آزادی، در حال اجراست.

شهروندان ساکن در حوزه منطقه دو شهرداری، می‌توانند درخواست کتبی خود جهت نصب تابلو شناسایی محلات را به دبیرخانه منطقه دو واقع در ابتدای شهرک زعفرانیه، تحویل دهند.

ال جی