کد خبر:165402826
پ
165402826

سرپرست جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز:

ارتقای کیفیت معابر و تسریع در اجرای پروژه‌ها مهمترین دستاورد طرح نگهداشت شهری است

سرپرست جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز گفت: ارتقای کیفیت معابر، بروزرسانی اطلاعات عمرانی در جهت بهبود کیفیت معابر و تسریع در اجرای پروژه ها مهمترین دستاورد طرح نگهداشت شهری خواهد بود.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، سرپرست جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز به همراه معاون مدیرکل عمرانی روز گذشته از پروژه های عمرانی در دست اجرا و همچنین طرح ضربتی نگهداشت شهری حوزه عمرانی مناطق ۱، ۵، ۸ و ۹ شهرداری بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند اجرا و پیشرفت فیزیکی این پروژه ها قرار گرفت.

وی در بازدید از عملیات لکه گیری کوی کفاشپور و کاترزنی و زیرسازی کوی آزادگان بارنج و آسفالت اساسی خیابان استاندارد در منطقه ۱ گفت: طرح نگهداشت شهری در بخش های مختلف از جمله اصلاح معایب آسفالت در سطح شهر در حال اجرا است که به امید خدا و با همت و تلاش اکیپ های عمرانی شهرداری، ارتقای کیفیت معابر و همچنین بروزرسانی اطلاعات عمرانی در جهت بهبود کیفیت معابر و تسریع در اجرای پروژه ها مهمترین دستاورد این طرح خواهد بود.

احمدزاده همچنین در بازدید از پروژه پل عابر پیاده کلانترباغی بیان کرد: پروژه پل عابر پیاده کلانتر باغی یکی از پروژه های انسان محور منطقه ۱ بوده که در قالب سنتی با پیشرفت فیزیکی مطلوب در حال اجرا است.  

وی در ادامه از پروژه های ساختمان آتش نشانی، احداث خیابان ۲۰ متری و ۱۶ متری خاوران در سطح منطقه ۹ نیز بازدید کرده و بر تسریع اجرای این پروژه ها تاکید کرد. وی گفت: ساماندهی معابر و گذرهای شهرک خاوران از مطالبات به‌حق شهروندان منطقه است و باید با نظارت مستمر روند اجرایی را تسریع کنیم.

احمدزاده همچنین در بازدید از پروژه آتش نشانی شهرک خاوران نیز گفت: در این پروژه احداث یک باب سالن بحران و پد بالگرد تعبیه شده است که در مواقع بحرانی امدادرسانی به سهولت انجام شود.

وی ادامه داد: آتش نشانی یکی از مراکز حیاتی خدمت رسانی به شهروندان است و باید با برنامه ریزی های دقیق در کمترین زمان ممکن برای بهره برداری آماده شود.

جانشین معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز در بازدید از پروژه های احداث خیابان ۲۰ متری و ۱۶ متری خاوران عنوان کرد: احداث این خیابان ها در راستای تکمیل شبکه های ارتباطی شهرک است که با پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در حال اجرا است.

وی همچنین در ادامه از پروژه های نگهداشت شهری منطقه ۹ با محوریت اصلاح معایب آسفالت معابر نیز بازدید کرد و تدابیر لازم را برای اجرای با کیفیت این پروژه ها به عوامل اجرایی متذکر شد.

در ادامه این بازدیدها، جانشین معاون عمرانی در جریان روند اجرای چند پروژه طرح نگهداشت شهری منطقه ۸ نیز قرار گرفت.

وی در راستای اجرای طرح نگهداشت پروژه های شهری این منطقه گفت: با توجه به اینکه طرح نگهداشت شهری با محوریت اصلاح معایب آسفالت در حال اجرا است، توجه به زیرسازی و آسفالت ریزی بیشتر از سایر موارد باید مورد توجه قرار گیرد تا بهبود و کیفیت هرچه بیشتر را در این خصوص شاهد باشیم و با بروزرسانی تکنولوژی های عمرانی در این راستا بتوانیم میزان دوام و ماندگاری پروژه های آسفالت را افزایش دهیم.

سرپرست جانشین معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز همچنین از پروژه پیاده‌راه تبریز فوری در سطح منطقه ۵ بازدید کرد و ضمن بررسی روند اجرای پروژه با تاکید بر لزوم دقت و تسریع پروژه ها جهت رفاه حال شهروندان و بالا بردن استانداردهای اجرا و طراحی در سطح شهر تبریز، اظهار کرد:  پیاده راه تبریز فوری پروژه ای با رویکرد انسان محور است و اولویت اصلی آن عابران پیاده است.

وی با بیان اینکه این پروژه در یکی از پرترددترین معابر شهری واقع شده است، گفت: در طرح این پیاده راه مسیر ریلی جابجایی مسافر با خودرو برقی و همچنین محور دوچرخه و پیاده راه در نظر گرفته شده است.

ال جی