کد خبر:165919342
پ
165919342

اجرای سه پروژه عمرانی خدماتی همزمان در حد فاصل رواسان و میدان تره بار

شهردار منطقه ۷ تبریز از اجرای سه پروژه عمرانی خدماتی همزمان در خیابان پشت انبار سلمان حد فاصل رواسان و میدان تره بار خبر داد.

  • 165919342/gallery/original.jpg
  • 165919342/gallery/original.jpg
  • 165919342/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، محمد رشتبری در تشریح این خبر گفت: این خیابان یکی از مسیرهایی است که بار ترافیکی بالایی داشته و به عنوان مسیرهای محوری برای کنترل بار ترافیکی در محدوده رواسان و میدان تره بار محسوب می‌شود. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این مسیر اظهار کرد: خیابان پشت انبار سلمان برای اجرای دو پروژه عمرانی و یک پروژه خدماتی و عملیات زیرسازی برای اجرای آسفالت‌ریزی اساسی در دست اقدام قرار گرفته است. رشتبری افزود: این خیابان با توجه به مطالعات صورت گرفته نیاز به همسطح‌سازی و اجرای عملیات لوله‌گذاری در راستای مدیریت آب‌های سطحی نیز داشت که به صورت همزمان این پروژه‌ها در دست اجرا قرار گرفت تا مشکلات این خیابان پیش از عملیات آسفالت‌ریزی اساسی اصلاح شود. شهردار منطقه گفت: با اتمام اجرای لوله‌گذاری و همسطح‌سازی مسیر، اجرای عملیات زیرسازی این خیابان در حال انجام بوده تا آسفالت به صورت اساسی و کلی توزیع شود.

ال جی

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'snmp.so' (tried: /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so (libnetsnmp.so.45: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so (/opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: