کد خبر:166668508
پ
166668508

با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال صورت می‌گیرد؛

آغاز عملیات عمرانی احداث خیابان ۱۸ متری شهید سعیدی

شهردار منطقه ۷ تبریز گفت: به منظور تسهیل در امر تردد وسایل نقلیه و حل مشکلات چندین ساله عبور و مرور شهروندان منطقه، احداث خیابان ۱۸ متری شهید سعیدی با پیگیری‌های شهردار تبریز با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال آغاز شد.

  • 166668508/gallery/original.jpg
  • 166668508/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، اصغر آدی بیگ اظهار کرد: با هدف اصلاح معابر و شبکه های ارتباطی، تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه و رفع مشکل چندین ساله اهالی محل که رفت و آمد آنها با مشکلاتی مواجه بود، عملیات عمرانی خیابان ۱۸ متری شهید سعیدی آغاز شد.

وی افزود: فاز اول پروژه به طول ۵۰۰ متر و عرض آن ۱۸ متر آغاز شده که مدت زمان اجرایی این پروژه یک ماه پیش بینی شده است و به محض اتمام آن فاز دوم اجرایی می شود.

آدی بیگ با اشاره به اینکه پیاده رو به طول یک کیلومتر و به عرض ۲/۲۰ در حال احداث است، افزود: عملیات جدول گذاری دوبل نیز به طول  یک کیلومتر رفت و برگشت در حال اجراست.

 ۱۰۴باب ملک در مسیرگشایی خیابان شهید سعیدی مورد تملک قطعی و تخریب شده است، که تا کنون برای تملک‌های این مسیرگشایی ۵۲۰میلیارد ریال هزینه شده است.

ال جی

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'snmp.so' (tried: /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so (libnetsnmp.so.45: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so (/opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: