کد خبر:165940990
پ
165940990

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز:

پنج مجسمه آهنی فاخر با جانمایی مشخص در تبریز نصب می‌شود

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز تبریز از نصب پنج مجسمه آهنی فاخر با جانمایی مشخص در سطح شهر خبر داد.

  • 165940990/gallery/original.jpg
  • 165940990/gallery/original.jpg
  • 165940990/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، اکبر امجدی در بازدید از مراحل اجرای جشنواره طراحی و ساخت مجسمه‌های آهنی در مجموعه تاریخی و فرهنگی ائل‌گلی، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: در راستای اجرای سیاست‌های جدید سازمان سیما، منظر و فضای سبز مبنی بر طراحی، ساخت و نصب مجسمه‌های فاخر از انواع مختلف در سطح شهر، اولین جشنواره مجسمه‌های آهنی به مدت یک‌ ماه در مجموعه ائل‎‌گلی در حال برگزاری است.

وی در این زمینه تصریح کرد: طی برگزاری این جشنواره، پنج مجسمه آهنی فاخر توسط جمعی از هنرمندان صاحب سبک کشور طراحی و ساخته می‌شود.

امجدی، آثار فاخر در حال ساخت را با نام‌های گردباد، پرواز نوستالژی، هوتویی، خورشید و تواضع عنوان کرد که توسط هنرمندان بنام کشور، محمدرضا ذبیح‌ ا... زاده، ریحانه پیرزاده، حسین اقتصادی، بهنام آخربین و هدایت صحرایی در حال ساخت هستند.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز همچنین هفدهم آذر را آخرین روز برگزاری این جشنواره عنوان و خاطرنشان کرد: مجسمه‌های آهنی ساخته شده با جانمایی مشخص پس از اتمام مهلت برگزاری جشنواره در مسیرهای فرودگاه، میدان آذربایجان، ترمینال بزرگ، پل تبادل امام علی (ع) و پارک باغشمال نصب خواهند شد.

ال جی