کد خبر:165837436
پ
165837436

صدور ۱۲۰ پروانه ساختمانی در شهرداری منطقه ۱۰ در شش ماهه نخست امسال

شهردار منطقه ۱۰ تبریز از صدور ۱۲۰ مجوز و پروانه ساختمانی طی شش ماه نخست سال جاری در این منطقه خبر داد.

  • 165837436/gallery/original.jpg
  • 165837436/gallery/original.jpg
  • 165837436/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، موسی زارعی به اقدامات صورت گرفته در حوزه شهرسازی در طول شش ماهه نخست سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: طی این مدت پروانه‌های ساختمانی صادره در منطقه ۱۲۰ فقره است.

وی افزود: تعداد گواهی عدم خلافی صادر شده نیز در این مدت ۸۱ فقره و پایانکارهای صادره ۳۲ فقره بوده است.

زارعی ادامه داد: در راستای تکریم ارباب رجوع و با رسیدگی به موقع به پرونده‌های مربوط به شهروندان و مراجعان به حوزه شهرسازی، منطقه ۱۰ توانسته است در مدت مذکور همچنین یک هزار و ۱۱۶ گواهی استعلامات نیز صادر کند.

شهردار منطقه ۱۰ تاکید کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده‌های احتمالی، شهروندان قبل از اقدام به معامله یا پیش‌خرید، از وجود پروانه ساخت و یا سایر مجوزها با استعلام از شهرداری اطمینان حاصل کنند.

ال جی