کد خبر:166270330
پ
166270330

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز خبر داد:

سوابق پژوهشی و اشرافیت بر مسائل شهری، دو معیار اصلی انتخاب اعضای شورای پژوهشی

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: سابقه پژوهشی و اشرافیت بر مسائل شهری مهمترین شاخصه‌های انتخاب شورای پژوهشی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز است.

  • 166270330/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز فوری ، روح‌الله رشیدی ظهر امروز در جلسه هیئت‌امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز اظهار کرد: بر اساس اساسنامه، هیأت امنای مرکز پژوهش‌ها، اعضای شورای پژوهشی را به پیشنهاد رئیس مرکز و به مدت یک‌سال انتخاب می‌کنند تا از نظریات پژوهشی آنها در تصمیمات شهری استفاده شود.

وی افزود: بخشی از اعضای قبلی شورای پژوهشی، به دلیل مشغله کاری توان حضور ندارند و باید نفرات جدیدی به این شورا اضافه شوند.

رشیدی خاطرنشان کرد: هفت نفر از اساتید و پژوهشگران برتر تبریز برای عضویت در شورای پژوهشی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی کلانشهر تبریز، به اعضای هیأت‌امنا پیشنهاد می‌شود که چهارنفر از ایشان، در سال گذشته عضو این شورا بودند.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین معیار برای پیشنهاد این اعضا، سوابق پژوهشی و اشرافیت ایشان به مسائل شهری است.

رشیدی در آخر با اشاره به حوزه‌های پژوهشی مورد نیاز مرکز نیز گفت: عمران، حمل‌ونقل و ترافیک، محیط زیست، علوم اجتماعی و ارتباطات، شهرسازی و معماری، برنامه‌ریزی شهری، اقتصاد شهری و سرمایه‌گذاری، فناوری و تکنولوژی و... حوزه‌هایی هستند که مرکز متناسب با آن، نفرات را پیشنهاد داده است، اما اعضای هیأت امنا بدون محدودیت می‌توانند پیشنهادهای خود را اعلام کنند تا در جلسه‌ای جداگانه، اعضای شورای پژوهشی انتخاب شوند.

ال جی