کد خبر:165221194
پ
165221194

جشنواره آدم برفی در پارک بانوی مهر باغمیشه برگزار شد

شهردار منطقه ۵ کلانشهر تبریز از جشنواره آدم برفی که توسط شهروندان این منطقه برگزار شده است، بازدید نمود.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ،  میر علی اصغر نساج در مراسمی که در پارک بانوی مهر باغمیشه ترتیب یافته بود با بیان اینکه نشاط و شادابی شهروندان جزو اولویت‌های مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر می‌باشد، گفت: اهمیت برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با هدف افزایش روحیه نشاط و شادابی شهروندان و همچنین ارائه آموزش‌های شهروندی از اجرای پروژه‌های عمرانی کمتر نیست و شهرداری منطقه پنج با داشتن ۵ فرهنگسرا به بیش از ۲ هزار شهروند آموزش‌های شهروندی ارائه می‌نماید.

 نساج همچنین خاطر نشان کرد: جشنواره آدم برفی که با مشارکت شهروندان در پارک بانوی مهر باغمیشه ترتیب یافته بود با استقبال جوانان و نوجوانان و همچنین خانواده‌ها همراه بوده است.

وی ضمن قدردانی از مشارکت و همراهی شهروندان در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی این منطقه، از تداوم برنامه‌های متنوع فرهنگی تا پایان سال در این منطقه خبر داد.

ال جی