تغییر در سبک رنگآمیزی جداول تبریز
سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تبریز از تغییر سبک رنگ آمیزی جداول از حالت سنتی به تنالیته در راستای زیباسازی منظر شهری خبر داد.
به گزارش تبریز فوری ، جواد صدیقی با اعلام این مطلب اظهار کرد: از این پس عملیات رنگ آمیزی در معابری که جداول نیاز به رنگ آمیزی دارند به حالت تنالیته اجرا خواهد شد.
وی افزود: فرسودگی و از بین رفتن رنگ آمیزی جداول شهر با توجه به شرایط آب هوایی و عوامل فیزیکی و محیطی امری طبیعی است و در طول سال عملیات رنگ آمیزی جداول شهر اجرا می شود.
صدیقی تصریح کرد: در کنار ایجاد زیبایی بصری رنگ آمیزی جداول، ایمن سازی محل های عبور و مرور بخصوص عبور مرور شبانه وسایط نقلیه که با کاهش دید رانندگان همراه است از دیگر اهداف اجرای طرح جدید رنگ آمیزی جداول است.
سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تبریز گفت: توجه به نصب علائم ایمنی در هنگام رنگ آمیزی جداول در راستای حفظ ایمنی اکیپ های اجرایی طرح ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.


