کد خبر:165016066
پ
165016066

شهردار منطقه ۲ تبریز خبر داد:

تسریع عملیات اجرائی تقاطع غیرهمسطح شهید رحمان فروزنده

شهردار منطقه ۲ تبریز از تسریع عملیات اجرائی تقاطع غیرهمسطح شهید رحمان فروزنده، با انجام بتن‌ریزی دیواره کوله A۲ خبر داد.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، باقر خوشنواز گفت: با اجرای عملیات بتن‌ریزی دیواره کوله A۲ پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید رحمان فروزنده، شاهد تسریع این پروژه فرامنطقه‌ای در حوزه شهرداری منطقه ۳ هستیم.

وی افزود: برای شتاب‌بخشی به احداث این پروژه، بتن‌ریزی شمع‌های مجاور کانال نیز عملیاتی شده است.

خوشنواز اظهار کرد: طول این پروژه ۵۲۶ متر و عرض آن جمعا در باندهای رفت و برگشت ۱۶ متر است که با نظارت معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۲، در حال احداث است.

شهردار منطقه ۲ تبریز گفت: با توجه به افزایش سرسام‌آور قیمت مصالح، هزینه عملیات عمرانی روگذر شهید رحمان فروزنده ۸۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: این تقاطع، دارای شش دهنه خواهد بود که هر دهنه آن ۳۲ متر بوده و ارتفاع آن از فونداسیون تا پیشانی پل ۵/۷ متر است.

ال جی