در دیدارشهردارمنطقه ۳ با فرمانده ارشد نظامی آجا در آذربایجان شرقی تاکید شد؛
تسریع عملیات آماده سازی اراضی ۵۹ هکتاری میدان تیر
شهردار منطقه ۳ همراه در دیدار با فرمانده ارشد نظامی آجا در استان های آذربایجان شرقی و اردبیل به تسریع در فرایند آماده سازی قطعات تفکیکی اراضی میدان تیر با کاربریهای مختلف مسکونی، تجاری خدماتی، ورزشی و تفریحی و همچنین فضای سبز تاکید کرد.
به گزارش تبریز برخط ، علی قاسمی در دیدار با امیر سرتیب شفیعی با اشاره به تعیین تکلیف اراضی ۵۹ هکتاری این میدان به منظور ایجاد کاربریهای مسکونی، تجاری، خدماتی، ورزشی و تفریح وفضای سبز به تسریع در فرایند آماده سازی این اراضی تاکید کرد وگفت: امیدوارم با همکاری ارتش این فرایند به زودی آغاز شود.
امیر شفیعی نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی ارتش نسبت به هرگونه همکاری با شهرداری منطقه ۳ در خصوص آماده سازی اراضی میدان تیر، تاکید کرد: انتظار می رود تعامل وهمکاری طرفین بیش از گذشته باشد.



