تداوم برگزاری تورهای گردشگری شهرداری منطقه ۸ در بافت تاریخی فرهنگی تبریز
شهردار منطقه ۸، از راه تداوم تورهای گردشگری منطقه ۸ برای گردشگران و شهروندان، در منطقه تاریخی فرهنگی تبریز خبر داد.
به گزارش تبریز فوری ، حسین منیری فر، ضمن اعلام خبر فوق گفت: به منظور آشنایی و شناخت کامل شهروندان و گردشگران گرامی با اماکن تاریخی تبریز، از ابتدای تابستان، تور گردشگری منطقه تاریخی فرهنگی تبریز را راه اندازی کرده ایم وهر هفته میزبان شهروندان و گردشگران گرامی هستیم.
وی با اشاره به جذابیت های موجود در بافت تاریخی تبریز و وجود بنا ها و عناصر بسیار شاخص و زنده در این محدوده گفت: با وجود اماکن تاریخی ارزشمند در قلب تبریز، متاسفانه اکثر شهروندان تبریزی با جاذبه های توریستی شهر تبریز آشنا نبوده که با راه اندازی این تور گردشگری شهروندان و گردشگران را با داشته های تاریخی فرهنگی تبریز آشنا می کنیم.
شهردار منطقه ۸ در ادامه گفت: در این راستا طی روز گذشته تور بازدید از عمارت تاریخی ساعت، خانه تاریخی حیدرزاده، خانه تاریخی نیکدل، موزه استاد تبریز فوری و مسجد کبود را برگزار کردیم که با استقبال ۳۰ تن از شهروندان و گردشگران مواجه شد.



