کد خبر:166096618
پ
166096618

تحول در حوزه فرهنگ، نیازمند تحول در نگاه عملی و اجرایی است

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز گفت: تحول در حوزه فرهنگ، نیاز به نگاه عمیق به خواست ها و ملزومات این حوزه و تغییر برخی نگرش ها دارد.

  • 166096618/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز فوری ، امیر نصیربیگی در نشست کمیسیون فرهنگی اجتماعی شوای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: این سازمان با توجه به ماموریت های گسترده ای که بر عهده دارد، هم نیازمند نگاه بودجه ای متناسب با این ماموریت هاست و هم نگاهی که بتواند این برنامه ها و ماموریت‌ها را پوشش دهد. وی افزود: بازخوردگیری از برنامه‌ها و رویدادهایی که در حال برگزاری بوده و یا برگزار خواهند شد، نیازمند نگاه عمیق به مقوله فرهنگ، توجه به مخاطبان و نیز پاسخ به نیاز فرهنگی جامعه در ابعاد وسیع و گسترده ای است که تنوع آن همواره بر فعالان این حوزه در حال نمود بخشی است. نصیربیگی با قدردانی از نگاه مثبت و رویکرد قابل توجه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امید است این موضوع که مبتنی بر ترمیمی در نگاه بودجه ای است زمینه ساز تحول و تمرکز به برنامه های این سازمان و ماموریت های آن باشد و بتواند به غنابخشی برنامه ها در جامعه هدف کمک کند. این نشست به میزبانی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز به طرح نکات مختلف پیرامون مدیریت فرهنگی و نکته نظرات مختلف از سوی اعضا و کارشناسان کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا همراه بود.

ال جی

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'snmp.so' (tried: /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so (libnetsnmp.so.45: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so (/opt/alt/php72/usr/lib64/php/modules/snmp.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: