کد خبر:165749062
پ
165749062

برگزاری مسابقه نقاشی در بوستان قرآن

مدیر امور فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۷ تبریز از برگزاری مسابقه نقاشی در بوستان قرآن به مناسبت هفته دولت خبر داد.

  • 166101898/thumbnail.jpg

به گزارش تبریز فوری ، رحیم برهان در تشریح این خبر گفت: این مسابقه برای کودکان و نوجوانان سطح منطقه و مخاطبان فرهنگسراهای شهرداری منطقه ۷ تبریز با محوریت دولت برگزار شد.

وی به استقبال بسیار خوب کودکان از این مسابقه اشاره و اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی که فضای تفریح و رقابت را به طور همزمان برای کودکان و نوجوانان فراهم می‌آورند، با استقبال قابل توجه این نسل مواجه می‌شود.

برهان، به حضور ۳۰۰ شرکت کننده در این برنامه فرهنگی به مناسبت هفته دولت اشاره کرد و افزود: به ۱۰ نقاشی برگزیده به رسم یادبود هدایایی اهدا شد و نقاشی‌ها طول هفته دولت در محل فرهنگسرا برای عموم مخاطبان به نمایش در می‌آید.

ال جی