کد خبر:165982174
پ
165982174

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری خبر داد:

اجرای طرح ناظر افتخاری شهر در حوزه فضای سبز تبریز

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از آغاز به کار طرح ناظر افتخاری حوزه فضای سبز با همکاری ۲۲۰ نفر از شهروندان داوطلب در سال آینده خبر داد.

  • 165982174/gallery/original.jpg
  • 165982174/gallery/original.jpg
  • 165982174/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز برخط ، اکبر امجدی در دومین نشست از سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز، اظهار کرد: برای ترویج فرهنگ توسعه فضای سبز در مدارس سطح شهر چند اصله درخت در سال‌جاری کاشته شده است و در  پاسداشت ارج نهادن به فضای سبز و محیط زیست کلاس های آموزشی متعددی نیز در مدارس برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه در سطح شهر تبریز ۲۸۰ پارک برای ارائه خدمات به شهروندان وجود دارد، گفت: برای نظارت، رسیدگی به امور، تسریع در رفع مشکلات بوستان‌ها و پارک ها علاوه بر ساز و کار نظارت درون سازمانی، از شهروندان نیز در سال آینده کمک خواهیم گرفت.

امجدی در خصوص طرح ناظر افتخاری شهری تصریح کرد: در سال آینده ۲۲۰ ناظر افتخاری شهر به منظور همراهان سبز به طور رسمی کارت شناسایی دریافت می کنند تا در نظارت بر مشکلات پارک ها با ما همکاری کنند. به تمامی افراد دخیل در حوزه فضای سبز اعلام شده است که گزارش‌های این ناظران برای سازمان مستند و قابل قبول است.

سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز به همت اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تبریز و با هدف تبیین عملکرد مناطق و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تبریز و با حضور نوبتی اصحاب رسانه به عنوان نمایندگان افکار عمومی روزهای شنبه و سه شنبه هر هفته برگزار می شود.

ال جی