کد خبر:167622142
پ
167622142

آیین اختتامیه جشنواره خوارزمی در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد

اختتامیه دهمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی در فرهنگسرای الغدیر برگزار شد.

  • 167622142/gallery/original.jpg

به گزارش تبریز فوری ، مراسم اختتامیه دهمین دوره جشنواره نوجوان خوارزمی با مشارکت فرهنگسرای الغدیر، اداره آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز و شهرداری منطقه ۱۰ تبریز در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای الغدیر برگزار شد. این مراسم با حضور رامین سلطانی مدیر فرهنگسرای الغدیر، میر کلام سیدی مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز، سعید مطلبی شهردار منطقه ۱۰ تبریز و اعضای شورای معاونین همراه بود.  

میرکلام سیدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۵ تبریز، در این مراسم ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه و قدردانی از مدیر فرهنگسرای الغدیر و عوامل اجرایی این برنامه، شناسایی، پرورش و حمایت از استعدادهای نوجوانان در حوزه‌های علمی، فرهنگی، هنری و … را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

وی با تاکید بر اهمیت ایجاد فضایی مناسب برای رقابت سالم میان دانش‌آموزان، ادامه داد: ایجاد انگیزه، تقویت خلاقیت نوجوانان و برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تر برای حمایت از استعدادهای دانش‌آموزان امری ضروری و قابل توجه است.

سیدی در ادامه با اشاره بر اهمیت خودباوری و تلاش در مسیر موفقیت خطاب به دانش‌آموزان حاضر در مراسم، گفت: قهرمان زندگی خودتان باشید، چراکه بدترین دشمن انسان، خود اوست. ما باید در برابر جسم و عقلی که خداوند به ما عطا کرده، احساس مسئولیت کنیم چرا که خداوند متعال به همه توفیق داده است و این ما هستیم که با تلاش خود می‌توانیم به موفقیت و سربلندی برسیم.

وی افزود: بهترین سرمایه هر مملکت، نیروی انسانی آن است و ما مدیون شهدا هستیم که امروز در آرامش و امنیت زندگی می‌کنیم. بنابراین، باید برای ارتقای رشد فکری جامعه تلاش کنیم و در مسیر پیشرفت علمی و فرهنگی گام برداریم.

این مراسم با اجرای شعرخوانی درباره دهه فجر و اعیاد شعبانیه، اجرای موسیقی و گروه‌های هنری، گروه سرود، دکلمه‌خوانی و تجلیل از دانش‌آموزان منتخب، داوران، ناظران، دبیران راهنما و مدیران فعال ناحیه همراه بود. گفتنی است فرهنگسرای الغدیر در تلاش است تا با برگزاری چنین برنامه‌هایی، انگیزه و خلاقیت را در میان نوجوانان تقویت کند و بستری برای رشد استعدادهای آنان فراهم سازد.

ال جی