کد خبر:166772854
پ
166772854

آماده سازی و ذخیره محلول های شهرداری منطقه ۵ در آستانه آغاز بارش برف

با توجه به برودت هوا و اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بارش برف طی هفته جاری، ظرفیت تانکرهای ذخیره محلول شهرداری منطقه ۵ تکمیل شد.

  • 166772854/gallery/original.jpg

‌به گزارش تبریز برخط ، کارکنان معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه ۵ با تلاش شبانه روزی در مدت سه روز با استفاده از دستگاه محلول‌ساز نسبت به ساخت و پر کردن مخازن محلول اقدام کردند.

با توجه به ساخت و ذخیره محلول به ظرفیت روزانه ۲۰۰ هزار لیتر، همه مخازن موجود در شهرداری منطقه 5 به حجم ۶۰۰ هزار لیتر ذخیره سازی شده و در صورت بارش برف و ایجاد یخبندان آماده ارائه خدمات به همشهریان گرامی خواهد بود.

گفتنی است ظرفیت ناوگان محلول پاش شهرداری منطقه پنج 148 هزار لیتر است.

این گزارش می افزاید، شش دستگاه تانکر ۱۵ هزار لیتر به مجموع ۹۰ هزار لیتر، چهار دستگاه تانکر ۱۰ هزار لیتر به مجموع ۴۰ هزار لیتر، ۹ دستگاه تانکر دو هزار لیتری به مجموع ۱۸ هزار لیتری ناوگان محلول پاشی شهرداری منطقه 5 را تشکیل می دهند.

ال جی